Bowling- en Partycentrum Heiloo.
Bowling- en Partycentrum Heiloo. (Foto: aangeleverd)

Bowling- en Partycentrum Heiloo volledig coronaproof

HEILOO - In de ruim 43 jaar dat Bowling Heiloo bestaat zijn zij geen dag gesloten geweest. “Correctie, wij zijn op nieuwjaarsdag gesloten,” zo merkt Dick Hommes op, die even opkijkt vanuit de papieren die hij aan het bestuderen is. 

De 84-jarige Dick, die samen met zijn vrouw en kinderen het prachtige familiebedrijf van de grond af aan heeft opgebouwd kijkt altijd vooruit: “Zolang je in de toekomst kijkt en plannen hebt blijf je gaan.”

In 2020 ontkwam ook de familie Hommes niet aan de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op zondag 15 maart moesten zij pardoes de tent sluiten. “Waar de horeca op 1 juni weer open mocht moesten wij nog even wachten. Ondanks ons gezellige cafégedeelte en het restaurant blijven wij een sportaccommodatie. Gelukkig mogen wij per woensdag 1 juli onze deuren weer openen,” legt Marieke uit.

Natuurlijk doen zij dat coronaproof, o.a. door uitbreiding van het afzuigsysteem. In de Uitkijkpost van woensdag 24 juni lees je meer over de maatregelen die Bowling Heiloo heeft getroffen. Een ding is zeker: iedereen kan er veilig bowlen en eten. 

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten