Breng bijvoorbeeld een bod uit op dit prachtige schilderij.
Breng bijvoorbeeld een bod uit op dit prachtige schilderij. (Foto: www.nlmb.nl/veilingpaulusschool/)

Bieden op kunst bij kunstveiling Paulusschool

HEILOO - In maart waren de kinderen van de Paulusschool volop bezig met de voorbereidingen voor een kunstveiling als de afronding van het thema Kunst, toen de scholen sloten vanwege corona. 

Maandenlang was er een soort 'Doornroosje-situatie' op school; alle prachtige kunstwerken van de kinderen, bedoeld voor de kunstveiling, stonden nog uitgestald in de documentatieruimte. Toen de scholen weer open gingen, heeft groep 5-6 zich gebogen over een manier om de kunststukken van groep 1-8 toch te kunnen veilen en daarmee geld op te halen voor Resource Link foundation, een onderwijsproject in Ghana dat wij al jaren steunen.

Maurits uit groep 6 heeft vervolgens samen met zijn vader en Margot, onze vrijwillige websitebeheerder, een prachtige veilingwebsite gemaakt. De veiling is vrijdagmiddag 19 juni van start gegaan, maar tot dinsdag 23 juni 14.00 kan er nog volop worden geboden op de kunststukken. Daarna wordt bekend wie de gelukkige kopers zijn van de prachtige kunstwerken!

Dus sla je slag en ga snel naar de veilingwebsite https://www.nlmb.nl/veilingpaulusschool/ en doe een mooi bod op één of meer kunstwerken en steun zo het onderwijs in Ghana!

Meer berichten