Afbeelding
Foto: Gemeente Heiloo

Denk mee over een aardgasvrij Heiloo!

Algemeen

HEILOO - De gemeente Heiloo wil graag op 24 juni met jou in gesprek over een Aardgasvrij Heiloo. Wij onderzoeken momenteel welke alternatieven er zijn, en in welke volgorde de wijken in Heiloo van het aardgas af gaan.

Hoe zorgt de gemeente ervoor dat jouw woning in de toekomst verwarmd wordt? De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Heiloo zal het aardgas op termijn verdwijnen. Welke alternatieven zijn er dan voor jouw wijk en woning en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor jou?

Waarom deelnemen ?
De gemeente gaat stap voor stap veranderen. Ook in jouw wijk, en jouw woning, zul je dit gaan merken. Tijdens de avond neemt de gemeente je mee waar je allemaal mee te maken krijgt, en horen zij graag hoe je hier over denkt.

Aanmelden
De digitale inwonersavond vindt plaats op woensdag 24 juni om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Meld je aan via:
https://ikdenkmeeoverheiloo.nl/denk+mee+over/aardgasvrije+wijken/default.aspx
Dan ontvang je daarna van ons de inloggegevens voor de digitale bijeenkomst.

Vragenformulier
Ter voorbereiding van de inwonersavond Aardgasvrij Heiloo staat er een vragenformulier online. Deze koppelt de gemeente tijdens de avond terug. Zij vragen je om deze korte vragenlijst in te vullen op: https://ikdenkmeeoverheiloo.nl/denk+mee+over/aardgasvrije+wijken/default.aspx

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant