Roos maakt regelmatig kaartjes om te bezorgen bij opa en oma, die ze in deze tijd erg mist.
Roos maakt regelmatig kaartjes om te bezorgen bij opa en oma, die ze in deze tijd erg mist. (Foto: aangeleverd)

Laat in Uitkijkpost weten aan wie jij denkt!

HEILOO - Door alle maatregelen die het kabinet ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus heeft genomen, ziet het sociale leven er vandaag de dag heel anders uit. 

Je kunt niet zomaar even bij opa en oma op bezoek of je pasgeboren neefje knuffelen. Je verjaardag vieren gaat een tikje anders dan dat je gewend bent of misschien werkt je moeder in de zorg en moet zij nu zo vaak werken dat ze vaak van huis is.

Herken je dit en zou jij je opa en of oma, je tante, lievelingsnicht of beste vriendin bijvoorbeeld willen feliciteren of laten weten dat je aan hem of haar denkt, grijp dan je kans! Je kunt nu namelijk - gratis - een berichtje plaatsen in de Uitkijkpost. Stuur een mailtje naar redactie@uitkijkpost.nl met daarin jouw lieve groet of boodschap van max. 30 woorden. Dan plaatst Uitkijkpost deze in de krant. 

Let op, de inzendingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Als er teveel reacties binnenkomen voor de krant van woensdag 1 april, dan wordt de rest een week later (of online) geplaatst. 

Mail ons snel en laat weten aan wie jij denkt! 

Meer berichten