Afbeelding
Foto: Paul Bakker

Eerste nieuwsbrief Hospice Egmond voor burgemeester Bergen

Algemeen

REGIO - Scheidend burgemeester Hetty Hafkamp van de gemeente Bergen nam maandag 24 februari 2020 de eerste nieuwsbrief van en over het Hospice Egmond in ontvangst. Jessica Zwart, initiatiefneemster en boegbeeld van een inmiddels grote vrijwilligersorganisatie in de Egmonden overhandigde het eerste exemplaar. 

De nieuwsbrief is vooral bedoeld als aanvulling voor de bestaande activiteiten op de sociale media. ‘We willen iedereen die zich betrokken voelt bij Hospice Egmond actief informeren over de voortgang. Ook degenen die niet of nog niet intensief onze website volgen”, aldus Jessica Zwart.

Hetty Hafkamp roemde het enthousiasme en de volhardendheid waarmee Jessica en de vrijwilligers om haar heen aan de slag zijn gegaan. ‘Zo’n bijna-thuis-huis waar je waardig kunt sterven realiseren in je eigen omgeving, is een mooie uiting van actief burgerschap’, aldus de burgemeester.

De nieuwsbrieven zijn te verkrijgen bij Post aan Zee, Buurthuis De Schulp in Egmond-Binnen en Buurthuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef. Ze liggen ook ter inzage in de huisartspraktijken.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant