Mireille Kaptein is op zoek naar ambitieuze opvolgsters van een familiebedrijf.
Mireille Kaptein is op zoek naar ambitieuze opvolgsters van een familiebedrijf. Foto: Sjors Massar

Mireille Kaptein organiseert Journée des femmes

Algemeen

HEILOO - Mireille Kaptein, algemeen directeur van zuivelbedrijf Kaptein uit Heiloo, organiseert donderdag 12 maart Journée des femmes! Een inspiratiedag met een Frans tintje, gezien haar tijd als twintiger in Parijs en als ode aan de prachtige Veuve Clicquot-prijs die zij mocht ontvangen als Zakenvrouw van het Jaar 2019.

Journée des femmes is een masterclass speciaal voor ambitieuze, enthousiaste vrouwen die het familiebedrijf willen overnemen of al in het opvolgingsproces zitten.

Mireille Kaptein: "Een dag in een intieme setting bij mij op kantoor in Heiloo, waarin ik mijn lessen die ik heb geleerd tijdens mijn opvolging als derde generatie in ons familiebedrijf heel graag met je deel. We hebben een mooi programma samengesteld waarin we elkaar ontmoeten, herkennen, inspireren en zeker verbinden!"

Ben jij die ambitieuze opvolgster die het familiebedrijf wil overnemen of zit je in het opvolgingsproces?

Schrijf je in voor 15 februari! Aan deze inspiratiedag zijn geen kosten verbonden. Uit alle aanmeldingen kiest Kaptein een aantal dames om samen Journée des femmes op donderdag 12 maart te beleven!

Kijk voor meer informatie op: www.mireillekaptein.nl/journee-des-femmes

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant