Afbeelding

Heilooërs halen €7112 op voor Nikai 4 Life

Algemeen

HEILOO - Op oudjaarsdag stonden de Thea, Werner, Karina, Mark en Gemma vroeg op voor hun liefdevolle en eerste actie van het jaar. Het doel was zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Nikai 4 life, een organisatie die zich inzet om kinderkanker de wereld uit te helpen.

Door middel van een loterij en een vrijwillige bijdrage in ruil voor oliebollen hebben ze een enorme donatie aan de stichting kunnen doen. Een van de eerste klanten was burgemeester Hans Romeyn en vele volgde. 

Thea Smakman, een van de initiatiefnemers is enorm trots op haar Project XL op=op team: "Wat hebben hij een prachtig evenement in elkaar gedraaid. Heel heel dankbaar voor de samenwerking. Dit prachtige bedrag is mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren, alle extra hulp die we hebben gekregen van lieve familie, buren, vrienden en kennissen. Iedereen wilde zijn steentje bijdragen. Natuurlijk wil ik ook alle mensen bedanken die bij ons in de achtertuin oliebollen hebben gehaald. Hoe bijzonder is het als je ziet dat zoveel bekende en onbekende met elkaar in gesprek raken, blij zijn en plezier hebben en dat allemaal in onze achtertuin. Die verbinding die je ziet ontstaan, is voor mij misschien nog wel het allermooiste." 

Daarnaast bedankt Thea iedereen die een lootje heeft gekocht. Inmiddels hebben alle prijswinnaars persoonlijk bericht gehad. Vanavond van 19:30 tot 20:30 uur is de laatste geplande mogelijkheid om je cadeau op te halen aan de Krommert 42 in Heiloo.

Meer dan 6000 oliebollen werden geruild voor een bijdrage. Mocht u denken, geen oliebol voor mij, maar ik wil wel doneren, neem gerust contact op met de stichting. Thea wil nog wel wat meegeven: "Heel Heiloo en omgeving weet nu dat er Rhabdoïde kinderkanker bestaat en wat het inhoud. En hoe ontzettend goed het is als er veel veel, heel veel geld beschikbaar komt voor onderzoek naar dit type kinderkanker. Ook kennen wij de stichting Nikai 4 Life! Dus mocht je net als ons van organiseren houden of je zoekt nog een mooi doel om aan een evenement te koppelen, neem dan alsjeblief contact op met Stichting Nikai 4 Life. Zij verdienen onze aandacht!"

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief