V.l.n.r. Hans Leijen, Erwin de Boer en Edwin Smit.
V.l.n.r. Hans Leijen, Erwin de Boer en Edwin Smit. (Foto: STiP Fotografie)
Bedrijf Belicht

Carter Administratie & Fiscaal Advies

De beste oplossingen voor uw bedrijf

Adres: Kennemerstraatweg 382, 1851 BK Heiloo; telefoon: 023-5272726; e-mail: info@carterfiscaal.nl; website: www.carterfiscaal.nl

Carter Administratie & Fiscaal Advies is sinds 1996 gevestigd in Bloemendaal en heeft vanaf februari 2019 ook een kantoor in Heiloo. Het klantenbestand in deze regio groeit gestaag mede door de aangegane samenwerking met Hans Leijen, van Leijen administratie & controle.

"We ondersteunen en adviseren onze klanten op een breed gebied," aldus vennoot Edwin Smit. "Onze medewerkers zijn allemaal ervaren, maar mochten er echt specialistische vragen zijn dan hebben wij ons eigen netwerk van deskundigen. Onze doelstelling is om bij de administratieve behoeftes van onze klanten alle zorgen uit handen te nemen, de klant ontzorgen van a tot z in de breedste zin van het woord."

Register Belastingadviseurs/NOAB
Carter Administratie & Fiscaal Advies is aangesloten bij de NOAB en Register Belastingadviseurs. Erwin de Boer heeft als lid van het Register Belastingadviseurs de fiscale kennis in huis. Adviseurs die aangesloten zijn bij de NOAB en Register Belastingadviseur beschikken over actuele fiscale kennis.

Horizontaal Toezicht
Carter Administratie & Fiscaal Advies heeft als eerste in de regio Bloemendaal een convenant Horizontaal Toezicht ondertekend met de Belastingdienst. Hierbij staat Carter Administratie & Fiscaal Advies in voor de kwaliteit van de door hen ingediende aangiften. De werkwijze met de Belastingdienst is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Controles achteraf door de Belastingdienst blijven hierdoor achterwege.

Allround
Carter Administratie & Fiscaal Advies werkt voor zowel particulieren als ondernemers. Edwin Smit: "Het ene bedrijf heeft ons nodig voor de jaarrekening en de belastingaangifte, het andere wil dat wij de complete administratie verzorgen, inclusief loonadministratie en debiteurenbeheer. Wij leveren een zeer uitgebreide dienstverlening. Denk bijvoorbeeld eens aan budgettering en liquiditeitsprognoses. Ook zijn wij adviseurs aangaande personeelsbeleid, financiële- en fiscale planning, bedrijfsorganisatie, rechtsvormkeuze, bedrijfsontwikkeling en detachering. Wij hebben flink wat starters op weg geholpen en blijven dat ook doen."

Estate Planning
Naast een uitgebreide expertise op fiscaal gebied biedt Erwin de Boer ook ondersteuning aangaande Estate Planning. "Samen met de cliënt bekijken we hoe deze zijn vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk kan beheren en indien gewenst kan overdragen aan zijn erfgenamen," aldus Erwin.

Samenwerking Leijen administratie & controle
Begin dit jaar is de samenwerking aangegaan met Hans Leijen. Als administratiecontroller worden door Hans al diverse boekhoudingen voor mkb'ers uit Heiloo verzorgd en gecontroleerd. Door de aanwezige expertise vullen beiden elkaar goed aan.

Maatschappelijke betrokkenheid
Daarnaast zijn Edwin, Erwin en Hans als vrijwilligers zeer betrokken bij een aantal maatschappelijke organisaties. In Heiloo o.a. bij Stichting Dolfinn, de Cultuurkoepel, HSV en HZV. In Bergen bij Stichting Jazz Bergen en in Alkmaar bij AFC '34.

Voor meer info is er de website. "Onze website geeft een goede eerste indruk van wat we kunnen en wie we zijn. We houden van informeel contact met onze klanten, maar zijn ook serieuze professionals die voor het optimale advies gaan voor onze klant," aldus Edwin Smit.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten