Foto: aangeleverd

Herstel voor Isabelle

LIMMEN – Isabelle Gokke uit Limmen werd in 2013 aangereden, hierbij liep zij traumatisch hersenletsel op. Een lange weg van revalideren volgde. Verder uitzicht op herstel kwam er toen Isabelle hoorde van een behandeling in Amerika, maar deze wordt niet vergoed.

Er werden benefietconcerten georganiseerd in Heiloo en Castricum om de reis naar Amerika mogelijk te maken. Eind oktober vertrok Isabelle naar Utah: "Op 28 oktober was het zover, dankzij vele donaties en steun, vertrok ik samen met mijn man naar Amerika, waar ik mij, bij Cognitive FX, zou laten behandelen voor mijn hersenletsel. Samen met zes andere Nederlanders en drie Amerikanen, begon ik aan deze week, het was een emotionele week, vele doelen werden behaald", aldus Isabelle.

"Het was hard werken, wat een topteam staat er voor je klaar. Mijn eerste doel is behaald, na zes jaar kan ik mijn hele linkerkant weer gebruiken, lopen zonder hulpmiddel, geen rolstoel meer nodig, mijn hersenen doen het weer! Binnenkort start ik met een visuele revalidatie in Overveen, dit in samenspraak met de oogspecialist in Amerika. Ik ga verder cognitief revalideren, zodat mijn ruimtelijke inzicht, geheugen, concentratie, taalgebied beter wordt. Mijn nek moet nog behandeld worden naar aanleiding van de MRI van mijn nek. Ongelofelijk dat ik na zes jaar nekpijn eindelijk weet wat er aan de hand is. Ongelofelijk dat ik daarvoor naar Amerika moet om daar achter te komen. Ik bedank iedereen voor alle donaties en steun", vertelt Isabelle emotioneel.

Haar hele verhaal is lezen op www.doneeractie.nl/help-mijn-vrouw-onze-moeder-naar-amerika/-37384 en op de Facebookpagina Hersenletsel Isabelle. Doneren kan nog steeds.

Lees ook: Limmen rent voor Isabelle

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!