Jos en Greta Ham van J. Ham Transport en Fred Dellemijn, wethouder gemeente Heiloo, tijdens de ondertekening van de  overeenkomst.
Jos en Greta Ham van J. Ham Transport en Fred Dellemijn, wethouder gemeente Heiloo, tijdens de ondertekening van de overeenkomst. (Foto: aangeleverd)

De Boekelermeer Heiloo twee nieuwe ondernemingen rijker

HEILOO - Op De Boekelermeer Heiloo is volop bedrijvigheid. De afgelopen maanden hebben twee ondernemers een overeenkomst ondertekend met de gemeente Heiloo. Medio 2020 vestigt J. Ham Transport zich aan De Droogmakerij en richt Havikshorst twee bedrijfsunits op. Met de komst van beide ondernemingen is het aandeel in de eerste drie fasen van bedrijventerrein De Boekelermeer Heiloo voor circa driekwart gevuld.

Jos Ham keert terug op oude grond
J. Ham Internationaal Transport B.V. verhuist in 2020 van Uitgeest naar De Boekelermeer Heiloo. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein en de klanten zijn doorslaggevend geweest om zich te vestigen in de Boekelermeer. Bijzonder is dat Jos Ham terugkeert naar oude grond. "Mijn vader had vroeger, op precies dezelfde plek, een veeteeltbedrijf."

Bedrijfsunits Havikshorst Heiloo
In het voorjaar van 2020 verrijzen er twee bedrijfsunits van Havikshorst Heiloo aan De Droogmakerij. Op donderdag 22 augustus tekenden Kees Havik en Piet Reijne samen met wethouder Fred Dellemijn de officiële documenten. "We hebben gekozen voor De Boekelermeer, omdat het een mooi bedrijventerrein is. Van de gemeente Heiloo kregen we de ruimte om iets neer te zetten naar onze eigen wensen en behoeften en die van onze klanten," aldus de heer Havik. Het merendeel van de bedrijfsunits is verkocht. Bedrijven die zich gaan vestigen zijn veelal bouwgerelateerde bedrijven en groothandels. De start van de bouw is begin november dit jaar.

Boekelermeerwaarde
Bedrijventerrein De Boekelermeer Heiloo is een duurzaam bedrijventerrein met ruime vestigingsmogelijkheden. Bedrijven creëren er een eigen pand op maat, mede door de mogelijkheid van flexibele kavelgrootte. Er is voldoende groen en het terrein is ruim opgezet. Doordat het zo groen is, is het een inspirerende en gewilde plek om te ondernemen.

Meer berichten