Afbeelding
Foto: aangeleverde foto.

Schitteren in je eigen bioscoopfilm?

Algemeen

HEILOO - Voor het eerst organiseert het veelbekeken YouTube kanaal 'WDO MOVIES' een heuse zomeractiviteit voor getalenteerde kinderen uit Heiloo en omstreken!

Wil jij jouw leukste zomer ooit beleven?! Vind je het leuk om te acteren, verhalen te bedenken of ben je meer van de techniek achter de schermen? En wil jij als een echte filmster in een limousine naar jouw eigen première gebracht worden en daar stralen op de rode loper? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Geef je dan op voor de WDO Movies Zomerweek!

Ga een week lang onder professionele begeleiding aan de slag met het maken van een echte bioscoopfilm. De film gaat in première in theater de Beun, inclusief limousine en rode loper! Meld je snel aan via www.wdoic.nl. Door deelname maak je automatisch kans op nominatie voor WDO Movie Awards (eind 2020 in Hilversum), met als hoofdprijs een reis naar Curacao!

Workshop de Ontdekkingsreis
Workshop de ontdekkingsreis komt voort uit het brein van Langedijker, Joey Kugelmann. Zes jaar geleden startte hij met het geven van theater/film workshops op basisscholen. Inmiddels is WDO uitgegroeid tot de grootste theater en film workshop van Nederland, met uitzonderlijke kansen voor ieder kind! Naast leren acteren en het maken van een film zijn scholieren onbewust met zelfontwikkeling bezig. Het is niet alleen goed voor het zelfvertrouwen, maar ze leren ook omgaan met verantwoordelijkheid. Weerbaarheid is een belangrijk onderdeel in het WDO avontuur!

Bekijk voor een impressie ook de promo: https://www.youtube.com/watch?v=ajUVh8XfgYk#action=share

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant