Afbeelding

Madelief Design, oude meubels in nieuw jasje!

Algemeen

HEILOO - Aan de Raadhuisweg, tegenover het Witte Kerkje, is een nieuwe winkel geopend: Madelief Design.

Jeannette Zijp is de eigenaar van deze unieke winkel annex atelier. Jeannette is in 2016 gestart met het kopen en opknappen van oude meubelstukken. Zij houdt van meubels uit de jaren '50, '60 en '70 vanwege de specifieke details. Zij ziet in één oogopslag of een meubelstuk haar aanspreekt. Is dit het geval dan koopt zij het in. Daarna kiest zij ervoor om de meubels op een duurzame manier te reinigen door ze te zandstralen in plaats van gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen. Op een aparte locatie verwijdert zij de was, beits of olielaag om de meubels daarna in een 'nieuw jasje' te steken met mooie details.

Als klant kan je aan de Raadhuisweg een meubelstuk uitkiezen om vervolgens je wensen qua kleur e.d. met Jeannette te bespreken. Naast de verkoop van meubels kan je bij Jeannette ook terecht voor mooie accessoires uit 19toen.. vintage, brocante, Art Deco, curiosa en kitsch accessoires, je kunt het bij Madelief Design vinden. Jeannette is al jaren een ondernemer in hart en nieren. Daarnaast heeft zij een enorm creatief talent. Bij Madelief Design komt dit allemaal bij elkaar.

Voorheen was Jeannette te vinden in de St. Joseph Kapel in Heemskerk. Ook een hele mooie plek maar voor een korte periode. Jeannette geeft aan dat de huur voor startende ondernemers vaak een struikelblok is. Des te blijer is Jeannette met de (tijdelijke) nieuwe locatie voor Madelief Design in haar eigen dorp t.o. het Witte Kerkje. Madelief Design heeft geen vaste openingstijden, maar Jeannette is regelmatig te vinden in haar nieuwe pand en anders kan je altijd even bellen en komt zij naar het pand toe. Laat je verrassen & inspireren en neem eens een kijkje bij Madelief Design!

Madelief Design Atelier & winkel | Raadhuisweg 10 1851JA Heiloo Mobiel | +31 (0)6 468 07 035 E-mail | info@madeliefdesign.nl Webshop | www.madeliefdesign.nl Facebook | www.facebook.com/madelief.design Instagram | www.instagram.com/madelief_design

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant