Afbeelding
Foto: Pixabay

Fietsers kunnen de Hoogeweg weer gebruiken

Algemeen

HEILOO - Vanaf donderdag 28 maart kun je via de route Hoogeweg - Groeneweg - Krommelaan weer naar de Vennewatersweg fietsen.

Eind april - begin mei wordt nog wel de deklaag van het asfalt op de fietsstraat Hoogeweg en Groeneweg aangebracht en is de fietsstraat 2 dagen afgesloten. De overige werkzaamheden aan de Hoogeweg (tussen de Krommelaan en de Elzenwal) zijn half mei afgerond.

Werkzaamheden Hoogeweg
De aannemer Dura Vermeer is bezig met de aanleg van het laatste deel van de nieuwe riolering van de Hoogeweg tussen de Krommelaan en de Elzenwal. Medio april 2019 verwachten zij de rioleringswerkzaamheden af te ronden. Vervolgens wordt het straatwerk nog aangebracht.
Als alles meezit is het straatwerk van de Hoogeweg tussen de Krommelaan en de Elzenwal medio mei 2019 afgerond. 

Fietsverkeer
Het fietsverkeer tussen de Zevenhuizerlaan en de Vennewatersweg kan vanaf donderdag 28 maart gebruikmaken van de route Hoogeweg-Groeneweg-Krommelaan-Hoogeweg. Op onderstaande kaart met groene stippels aangegeven. Eind april - begin mei wordt nog wel de deklaag van het asfalt van de fietsstraat Hoogeweg en Groeneweg aangebracht. Hiervoor is de fietsstraat 2 dagen afgesloten. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant