Afbeelding
Fotografie Gerhard Witteveen

Dirk Scheele voor de kleinsten in De Beun

Cultuur

HEILOO - De Stichting Vrienden van de Beun programmeert jaarlijks ongeveer 25 voorstellingen door beroepsartiesten in Theater De Beun. Dit zijn voorstellingen voor zowel kinderen als volwassenen. Een graag geziene gast voor de kleinste kinderen (vanaf 2 jaar) is Dirk Scheele.

In de solovoorstelling 'Z'n leukste liedjes' speelt Dirk Scheele een heleboel... liedjes.  Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z'n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z'n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Een theaterbezoek  is misschien niet het eerste is waar je aan denkt als je iets wilt ondernemen met je kind. Toch is het de overweging meer dan waard. Als je een voorstelling kiest die past bij de leeftijd van je kind, dan is een bezoek aan het theater niet alleen heel leuk voor je kind, maar ook nog eens heel leerzaam. Veel voorstellingen zijn behalve leuk, ook educatief.

Als je zo'n voorstelling dicht bij huis kunt bezoeken, wordt het alleen nog maar leuker. Voor de voorstellingen van Dirk Scheele op zondag 16 december zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De voorstellingen zijn om 11.00 en om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website van vrienden van de Beun of voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa van theater De Beun. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant