Afbeelding

Town and County op podium van Overslot

Cultuur

EGMOND AAN DEN HOEF - Het is nog niet zolang geleden geleden dat Toon Hollanders samen met Hans de Jong het podium van museumhoeve Overslot betrad. Nu komt Toon op zondagmiddag 5 augustus terug met de band Town and Country.

Museumhoeve Overslot, is een culturele ontmoetingsplaats waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden. Deze schatkamer in het historische hart van Egmond, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef, is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 bijzondere concerten in de sfeervolle ruimte met de mooie akoestiek.

Het optreden van Town and Country is vrij toegankelijk, maar er wordt wel een gulle vrijwillige bijdrage voor de muzikanten verwacht. Town and Country s 

peelt een mix van rock, jaren 70 pop en countryrock. De band speelt covers van (nog) onbekende Amerikaanse componisten, maar ook het bekendere werk wordt niet geschuwd. Zo staan er o.a. ook nummers van Bruce Springsteen, Johnny Cash en Bob Dylan op het repertoire.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant