Egmond aan den Hoef

Egmond aan den Hoef: kunstmarkten bij de Koffiemolen

Na een redelijk goed verlopen eerste kunstmarkt bij de Koffiemolen volgt de tweede op zondag 17 juni. De overige data zijn 22 juli, 19 augustus en 9 september. Deze markten vinden allemaal plaats achter restaurant Smakelijk aan de Egmonderstraatweg te Egmond aan den Hoef.

Er is een breed assortiment aan kunstdisciplines te zien: schilder- en tekenwerk, keramiek, lampen, fotografie, textiel, glas, sieraden en nog veel meer.

Na 50 jaar is de Molen van Berkhout (bijna) gerestaureerd – de wieken komen er over een paar jaar bij – en is, evenals het terras naast het restaurant, een bezoekje waard voor koffie en lunch.

Een tafel reserveren bij het restaurant kan via www.restaurantsmakelijk.nl. Livemuziek wordt verzorgd door Recovered uit Egmond-Binnen. Op het terrein is voldoende ruimte om te parkeren.

Er zijn nog twee kramen te huur voor deze markt of een van de andere drie. Een kijkje nemen is de moeite waard. Wilt u een kraam reserveren voor 2018, dan kunt u dat telefonisch doen bij Roderick Taylor op 06-57537430 of mailen naar rodericktaylor@hotmail.com.

Meer berichten