Foto: Ruben Noom
Limmen

Middelbrand Rijksweg Limmen

LIMMEN - In de nacht van zondag 3 op maandag 4 juni, is er rond 23:30 uur brand ontstaan in een vrijstaande woning aan de Rijksweg in Limmen.

De brand woedde volgens Veiligheidsregio NHN in een werkplaats, er waren geen mensen meer in de woning aanwezig. Om 00:42 uur werd het sein brand meester gegeven. De brand is beperkt gebleven tot de benedenverdieping. Er is veel gesloopt door de brandweer om overslag naar de bovenverdieping te voorkomen. De bovenverdieping is behouden gebleven, maar daar is echter wel sprake van rookschade.

Er was vanaf de openbare weg weinig te zien, de woning is omgeven door bosschages, aldus een getuige. Er werden 5 brandweerwagens opgeroepen, waaronder een hoogwerker uit Heemskerk en een tankwagen met extra water vanuit Uitgeest. Brandweer Heiloo, Castricum, Uitgeest en Heemskerk zijn ingezet. De Rijksweg was tijdens de brand afgesloten, verkeer werd omgeleid door de politie. De hoogwerker van Heemskerk en de tankwagen zijn uiteindelijk niet ingezet en konden retour.

Meer berichten