Afbeelding
Foto: aangeleverd

Grote rommelmarkt Eensgezindheid

1 jun, 17:40 Algemeen Egmond Binnen

EGMOND-BINNEN - Muziekvereniging Eensgezindheid uit Egmond-Binnen houdt zaterdag 2 juni voor de 48ste achtereenvolgende keer de jaarlijkse grote rommelmarkt. Deze markt vindt plaats op het Kerkplein waar ongeveer 2500 m2 vol gezet wordt met spullen van uiteenlopende aard.

De leden van de muziekvereniging en tal van vrijwilligers zullen de koopwaar vanaf 9.00 uur aan de man/vrouw proberen te brengen met maar één doel voor ogen: een zo hoog mogelijke opbrengst voor de muziekvereniging.

Groot aanbod
De spullen die op het plein worden uitgestald zijn door de eigen leden opgehaald bij mensen die deze spontaan beschikbaar stelden. Er zijn zoveel artikelen dat het bijna onmogelijk is om dat allemaal op te sommen. Kleding, schoeisel, radio- en tv- apparatuur, computerspullen, tuingereedschap, c.v. en sanitaire spullen, groot en klein meubilair, gereedschappen, antieke spullen, curiosa, glas en aardewerk, potten en pannen, fietsen, boeken, lampen en andere elektrische apparatuur, speelgoed en lp's. Alles ligt op soort gesorteerd op de daarvoor bestemde kramen. Als speciale service worden de gekochte (grote) spullen tegen een geringe vergoeding thuisbezorgd in de regio Haarlem - Den Helder!

Op de markt wordt ook aandacht besteed aan de inwendige mens. Er staat een team van pannenkoekenbaksters klaar om iedereen die daar trek in heeft te voorzien van een overheerlijke versgebakken pannenkoek. Ook worden daar soep en diverse broodjes te koop aangeboden. Daarnaast is er een bar waar verfrissingen en koffie worden geserveerd. Bij het rad van avontuur worden weer tal van prijzen uitgedeeld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief