Afbeelding
Foto: aangeleverd

Inschrijven Timmerdorp Egmond aan den Hoef kan tot 27 juni

30 mei, 14:02 Algemeen Egmond aan den Hoef

Ook dit jaar is er in de eerste week van de zomervakantie, dus van maandag 23 juli tot en met donderdag 26 juli, weer een Timmerdorp in Egmond aan den Hoef. En traditioneel wordt het Timmerdorp op donderdagavond 26 juli afgesloten met een vrijmarkt. Het thema is dit jaar 'Sport'. Timmerdorp is bedoeld voor alle kinderen vanaf zes jaar tot en met groep 8 van de basisschool. De Timmerdorpwerkgroep van Jeugdbelangen is druk bezig met de voorbereidingen en een aantal sponsors heeft zich al financieel of in natura garant gesteld.

Inschrijven gaat ook dit jaar online. Van 6 juni tot en met 27 juni kunt u via de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl uw kind aanmelden. De deelnemersbijdrage is 16 euro en minimaal een dag "ouder"hulp per kind. Via de inschrijving dient u ook aan te geven op welk moment u kunt helpen. Ooms en tantes, broers en zussen (van 18 jaar en ouder) of andere verzorgers zijn welkom uiteraard ook van harte welkom om te helpen.

Wie zich niet online kan of wil inschrijven kan een inschrijfformulier vragen en die ingevuld inleveren bij Jon Houtenbos (Bisschopskroft 8a) met betaling van de deelnemersbijdrage. Verdere informatie zoals het programma, tijden, voorwaarden etc. is te zien op de website www.timmerdorpegmondaandenhoef.nl

Let op: de inschrijving en de keuze van de ouderhulpdag gaat in volgorde van aanmelden. Er kunnen maximaal 140 kinderen meedoen. Vol = helaas vol!! Inschrijving sluit woensdag 27 juni!

Voor verdere vragen, mail naar jon.houtenbos@gmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief