Sint en Piet in Limmen.
Sint en Piet in Limmen. (Aangeleverde foto)
Regio

Intochten Sint en Pieten in onze regio

Sinterklaas en de Pieten bezochten eerder deze week al Castricum en Egmond aan Zee (zaterdag 18 november), Akersloot, Limmen en Bergen (zondag 19 november). De volgende intochten staan nog op het programma.

Heiloo
Zaterdag 25 november
Het bezoek aan Sinterklaas in Heiloo begint om 11.00 uur op het bordes van het gemeentehuis. Burgemeester Hans Romeyn ontvangt hem daar met veel plezier. Daarna volgt de optocht naar het Looplein (11.15 uur) waar iedereen Sinterklaas persoonlijk kan begroeten. Vervolgens gaan Sinterklaas en zijn pieten via de Heerenweg naar het Stationsplein (aankomst 12.00 uur). Daar gaat Sinterklaas de prijzen van de kleurwedstrijd van het Stationscentrum uitreiken. Na het bezoek aan het Stationscentrum start om 12.45 uur het fantastische feest van Sinterklaas in de grote Theaterzaal van het ontmoetingscentrum De Strandwal van de GGZ aan de Kennemerstraatweg. Onder andere de Sinterklaasband 'Vriendjes van Martine' zorgt voor vrolijke muziek en iedereen kan Sinterklaas een handje geven, evenals een tekening, een kleurplaat of een knutselwerkje. Kom op tijd want als de zaal vol is gaan de deuren écht dicht. Zie ook www.sintinheiloo.nl.

Egmond-Binnen
Zondag 26 november
Sinterklaas en de pieten bezoeken Egmond-Binnen op zondag 26 november. Ze zijn aanwezig om 10.30 uur bij de St. Adelbertabdij aan Abdijlaan 26. Vanaf hier volgt een rondgang door het dorp, deze eindigt bij dorpshuis De Schulp. De intocht duurt tot 13.30 uur.

Egmond aan den Hoef
Zondag 26 november
Natuurlijk bezoeken de sint en zijn pieten ook Egmond aan den Hoef. Dat doen ze op 26 november. Het feestelijke ontvangst start om 14.00 uur met een optocht. Daarna - rond 15.00 uur - worden ze welkom geheten in dorpshuis Hanswijk aan Hanswijk 1. Daar vindt tot 16.00 uur een Sint- en pietenfeest plaats.

Meer berichten