Burgemeester Hans Romeyn reikt de cheque uit aan directeur Jouri Horsthuis.
Burgemeester Hans Romeyn reikt de cheque uit aan directeur Jouri Horsthuis. Foto: STiP Fotografie

Leerlingen Elckerlyc brengen burgemeester en wethouders ontbijtje

Algemeen Heiloo

HEILOO - Dinsdagochtend 7 november brachten leerlingen van basisschool Elckerlyc een ontbijtje bij burgemeester Hans Romeyn in het gemeentehuis.

Ook de wethouders Elly Beens, Fred Dellemijn en Rob Opdam waren hierbij aanwezig. Het college en de kinderen gaven met het gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld van het belang van een gezond ontbijt in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarbij ruim 550.000 kinderen samen gezond ontbijten op zo'n 3.000 basisscholen.

Aan het einde van het ontbijt betaalde het college symbolisch voor het ontbijtje met een donatie van € 150,00 aan het Jeugdcultuurfonds, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven. Directeur Jouri Horsthuis van basisschool Elckerlyc nam de cheque in ontvangst.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Gezamelijk ontbijten in de kantine van het gemeentehuis.
Uitreiking cheque.
'Het Putje van Heiloo' in de kantine van het gemeentehuis. Wethouder Elly Beens en burgemeester Hans Romeyn halen de cheque naar boven.
Er wordt goed gegeten.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant