Duurzaam

Heiloo Energie neemt aandelen windmolen Boekel over

Heiloo Energie heeft, samen met de andere lokale burgerinitiatieven coöperaties uit de regio CALorie, AlkmaarEnergie en Bergen Energie, de aandelen overgenomen van windmolen Boekel op industrieterrein Boekelermeer.

Woensdag is de overeenkomst getekend tussen Stichting Administratiekantoor Windmolen Boekel en Energie Coöperatie Regio Alkmaar (DECRA). Het doel is om investering in duurzame energieprojecten te stimuleren onder particulieren en bedrijven.

Doordat inwoners kunnen deelnemen in windturbine Boekel worden zij actief betrokken bij de lokale verduurzaming en krijgen zij ook een aantrekkelijk financieel rendement op hun investering.

Inwoners van Alkmaar, Heerhugowaard en de BUCH-gemeenten kunnen eenvoudig deelnemen met minimaal één certificaat. De kosten zijn laag voor een grote toegankelijkheid.

Belangstellenden zijn welkom om windmolen Boekel aan de Boekelerdijk 27 in Alkmaar op zaterdagmiddag 7 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur te bezichtigen.

Bron: Beatfm

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>