Burgemeester Hans Romeyn feliciteer de honderdjarige Jaap van Werkhoven
Burgemeester Hans Romeyn feliciteer de honderdjarige Jaap van Werkhoven (Foto: STiP Fotografie)
Heiloo

Honderdjarige staat nog volop in het leven

HEILOO - Groot feest in Zorgvilla Craenenbroeck. Vandaag kwamen familie, bekenden, bewoners en personeel bijeen om de honderdste verjaardag van de heer Jaap van Werkhoven te vieren. Burgemeester Hans Romeyn kwam de jarige feliciteren en een boeket bloemen overhandigen.

De heer Van Werkhoven woont sinds twee jaar in de zorgvilla. Eerst samen met zijn vrouw. Helaas is zijn vrouw overleden en sindsdien woont hij alleen. Hij staat nog midden in het leven, uiteraard wel met de nodige rustpauzes. Hij hoort wat slechter, spreekt wat zachter maar zit nog bijna dagelijks achter zijn computer. Meneer Van Werkhoven maakt zelfs nog brieven waar menig student een voorbeeld aan kan nemen op het gebied van de Nederlandse taal. Hij is zeer geïnteresseerd in de mensen om hem heen en kan nog echt genieten van de grappen van een medebewoner. Hij is zeer attent. Verder gaat hij nog vaak op zijn scootmobiel het dorp in. In zijn dankwoord zegt de heer Van Werkhoven erg overdonderd te zijn van alle mensen die voor hem gekomen zijn. "Dit is fantastisch dat jullie vandaag speciaal voor mij gekomen zijn en ik hoop dat wij samen nog een goede tijd in Craenenbroeck zullen hebben", aldus de jarige. Hij vertelt verder: "Vaak wordt mij gevraagd hoe ik deze leeftijd heb bereikt. Mijn antwoord daarop: gewoon doorgaan met ademhalen". 

De heer Van Werkhoven is de allereerste bewoner die honderd jaar is geworden in de zorgvilla en deze eer zal altijd aan hem toebehoren!

Tekst: Yvonne van Stiphout 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>