Foto: aangeleverd
Foto: aangeleverd

'De wereld omgekeerd' in de Slotkapel

Cultuur Egmond aan den Hoef

Zondag 27 augustus sluit de muziek-/poëziegroep Achterom in de Slotkapel te Egmond aan den Hoef de zomerpoëzieserie 'Luchtig Slot' af. 

Het thema is dit jaar 'de wereld omgekeerd'. Mooi passend voor een tijd waarin nieuwsberichten ons wereldbeeld nogal eens doen kantelen. En als de nieuwsfeiten het al niet doen dan wel de alternatieve feiten. Dichters, kinderen, beeldend kunstenaars, clowns en profeten zijn in staat het wereldbeeld troostrijk te beïnvloeden. Hun manier van kijken zet de wereld vaak opnieuw en inspirerend op zijn kop. In 'de wereld omgekeerd' speelt Achterom in muziek, poëzie en beeld met die visionaire omkering. Tot troost, ter inspiratie. Ingrid Zwart zal met materiaal uit de omgeving weer voor een bijpassend natuurkunstwerk zorgen. 

De groep Achterom (www.muziekgroepachterom.nl) bestaat uit : Hans van der Laan: fluit, saxofoon, voordracht en zang; Henk van Meegen: piano en voordracht; Henk Engel, gitaar, voordracht en zang; Jan Tulp: gitaar, accordeon, voordracht en zang.

Zondag 27 augustus, 20.00 uur, Slotkapel Egmond aan den Hoef. Deur open om 19.30 uur. Er is geen entree te betalen. Wel staat er een collectebus.

(Ingezonden bericht)

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant