New Voices
New Voices

New Voices: van kerstconcert tot oudjaarsviering

Cultuur Egmond Binnen

EGMOND BINNEN - New Voice, het koor van de St. Adelbertuskerk in Egmond-Binnen, geeft zaterdagmiddag 17 december een kerstconcert in de Abdijkerk in Egmond Binnen. Dat doet het koor samen met Muziekvereniging Eensgezindheid.

Het concert begint om 14.30 uur. Natuurlijk wilt u daarbij zijn, maar kom op tijd want 'vol is vol'. De entree is gratis. Wel wordt een deurcollecte gehouden ter dekking van de onkosten van zowel het koor als van de fanfare.

Precies een week later, op 24 december, verleent New Voice haar medewerking aan de kerst(familie)viering in de St. Adelbertuskerk. Het belooft voor jong en oud weer een sfeervolle viering te worden met kaarslicht, veel zang, en een aangrijpend verhaal over de kleine trommelaar, die op bezoek gaat bij de pasgeboren Jezus. De viering begint om 19.00 uur.

Alweer een week later, op 31 december, is het koor voor het laatste actief in 2016. Dan zingt New Voices in de oudjaarsviering. Dit is een dienst met aandacht voor dopelingen, eerste communicanten, vormelingen, huwelijk(jubilea) en overledenen in Egmond-Binnen. Een mooi begin van een de oudjaarsavond. Ook deze viering begint om 19.00 uur. Het koor heet u van harte welkom.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant