De allerlaatste loodjes...
Foto: Margreeth Anema
De allerlaatste loodjes... Foto: Margreeth Anema

Vernieuwde Kanaalweg wordt feestelijk geopend

Algemeen Heiloo

HEILOO - Eindelijk is het dan zo ver.. Na een intensieve samenwerking dit jaar tussen Ooms Construction, gemeente Heiloo en Sweco zit de reconstructie van de Kanaalweg en fietspaden er bijna op! Om dit te vieren is er op donderdag 15 december vanaf 15:30 tot 17:30 uur de feestelijke opening van de Kanaalweg te Heiloo!

De Kanaalweg en de fietspaden zijn weer toegankelijk voor al het verkeer en dat moet feestelijk gevierd worden om de omgeving te bedanken voor hun geduld.

De Kanaalweg is voorzien van nieuwe asfaltlagen en is tevens duurzaam veilig ingericht. De fietspaden zijn voorzien van innovatieve, duurzame fietsbetonplaten van Pressplate. Deze zijn onderling gekoppeld met een flexibele koppeling, waardoor er geen verzakking optreedt en wortelopdruk tegen gehouden wordt. Dit betekent voor de fietser: meer fietscomfort!

Op donderdag 15 december, zal er langs de Kanaalweg een tekstkar staan die passanten van de weg leidt naar een kraampje ter hoogte van het eerste kruispunt op de weg Rosendaal. Hier kunnen de passanten genieten van een warme chocolademelk met een stukje banketstaaf én ontvangen ze zelfs een klein presentje. 

Bron: Dichtbij.nl, Natasja Talsma
Foto's: Margreeth Anema

Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief