Afbeelding

Lost Boys rijden € 3.500,- bij elkaar voor De Vijfhoek

16 jul, 08:30 Algemeen Heiloo

Lost Boys Marcel Kamminga, Richard Nansink, Koen van Weezenbeek en Fons Nijman overhandigden vanmiddag een cheque ter waarde van € 3.500,- aan Renate Bowra van de Stichting Vrienden van de Vijfhoek .

Renate, de moeder van Rianne die al 15 jaar op ODC De Vijfhoek in Heiloo zit, was erg verheugd met deze geweldige donatie. De mannen van Lost Boys deden mee aan de Carbagerun Zomer Editie. Een trip van 2.500 kilometer naar Kroatië en terug door 9 landen. Te midden van 650 andere auto's met een dagwaarde onder € 500,- en een bouwjaar van voor 1998, werd de vijfdaagse tocht met succes uitgereden. De Lost Boys lieten zich sponsoren door bevriende ondernemers en bedrijven en haalden daarmee een bedrag van € 3.500,- op.

De Vrienden van De Vijfhoek willen met de opbrengst een tweede loungeplek realiseren. De reeds geplaatste loungeplek in de nieuwe buitenruimte blijkt een onverwacht groot succes te zijn. Het is een ovalen kuip met kunstgras waarin de kinderen heerlijk buiten kunnen liggen. De tilliften kunnen onder de kuip komen, waardoor het zeer ergonomisch werkt. Boven de kuip zijn zonneschermen, zodat er de hele zomer goed gebruik van gemaakt kan worden. Voor meer info zie www.vriendenvandevijfhoek.nl

Tekst en foto: Willem de Haas

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief