Team El Rappo Klappo, bestaande uit: Joost Breedeveld, Rowena van Eck, Eerde de Swart, Marloes Rottier, Puck Boot, Rudolf van Zelst, Vincent Kersten en
niet op de foto, wel in het team, Liesbeth van Zelst-Oud
Team El Rappo Klappo, bestaande uit: Joost Breedeveld, Rowena van Eck, Eerde de Swart, Marloes Rottier, Puck Boot, Rudolf van Zelst, Vincent Kersten en niet op de foto, wel in het team, Liesbeth van Zelst-Oud

Kinderkanker de wereld uit! El Rappo Klappo uit Heiloo rent voor KiKa

Human Interest Heiloo

Wij zijn Team El Rappo Klappo uit Heiloo en steunen KiKa door middel van deelname aan de Run for KiKa Estafette. Dit is dé nieuwe loopuitdaging voor de hardloper.

Als team 285 km afleggen in 3 dagen. Van de start op 2 september in Groningen tot de finish op 4 september nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Ons team bestaat uit 5 hardlopers en 2 teambegeleiders.

Persoonlijk
Onze kinderen heten Sanne, Jikke, Bente, Julia, Sophie, Jochem, Ties, Eva en Ids. Ze zijn kerngezond en wij weten hoe dierbaar dit is. En hoe breekbaar... Als team hadden we al besloten ons in te inschrijven voor deze estafette en toen kreeg ons doel ineens helaas een heel persoonlijk gezicht.
 
Wij lopen voor Cees. Cees wordt behandeld voor de vreselijke ziekte kanker. Cees is pas 6 maanden jong. En... altijd vrolijk! Wij gunnen deze kanjer, en alle andere Cees-en in de wereld, een eerlijke kans. En wij gunnen Cees en zijn familie wat ze verdienen. Wij lopen voor alle Cees-en, maar vooral voor onze Cees. 

Steunen jullie ons? Doneer direct via: www.runforkikaestafette.nl/el-rappo-klappo 

Ambitie KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)
In de afgelopen tien jaar is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent. Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker in 2025. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen.

Kijk voor meer informatie op: www.runforkikaestafette.nl en/of volg ons op onze FB-pagina: https://www.facebook.com/elrappoklapporentvoorKIKA/?fref=nf

Tekst en foto aangeleverd door Marloes Rottier en Joost Breedeveld
 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant