Afbeelding

Dirk Scheele: laatste kaarten!

Cultuur Heiloo

HEILOO - Te beleven op zaterdag 17 oktober in theater De Beun in Heiloo, in de herfstvakantie: de muzikale theatervoorstelling Lekker weertje, Dikkie Dik (try-out) en dat nog wel in twee sessies, een om 14 uur en een om 16 uur. Vergis u niet en controleer voor welke voorstelling u kaarten hebt gekocht! Beide shows zijn georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Heiloo.

In deze voorstelling voor de jongste kinderen (2+) staan de verschillende seizoenen centraal. Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst en speelt in de sneeuw in de winter. De voorstelling mondt uit in een spetterend zomerfeest, waar niet alleen Dikkie Dik en zijn vriendjes, maar ook alle kinderen in de zaal aan meedoen. Dirk Scheele speelt deze wervelende en vrolijke voorstelling vol nieuwe liedjes samen met een aantal poppenspelers in een prachtig decor.

Kaarten à € 9,00 zijn verkrijgbaar (laatste kaarten!) via de website van organisator Stichting Vrienden van de Beun, www.vriendenvandebeun.nl, bij De Schrijverij in het Stationscentrum, het Trefpunt (hier alleen tegen contante betaling), de bibliotheek in Heiloo en in het theater.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant