Afbeelding

Horeca Live Festival in Heiloo en Limmen

Algemeen

HEILOO - Zaterdag 14 maart staan Limmen en Heiloo in het teken van het Horeca live festival. Vanaf 15.30 uur spelen op negen horeca-locaties Neerlands beste blues en rock and roll-bands. Alles is gratis toegankelijk.

De bands spelen drie sets van circa 35 minuten met tussenpauzes, zodat het publiek kan hoppen tussen de verschillende locaties. Tevens rijdt er een gratis pendeltaxi. Het doel is om de lokale horeca te promoten en het publiek te laten genieten van de fantastische bands. Deelnemende bedrijven zijn in Heiloo: Café de Wit met de band Talisker four (rockabilly), Herberg Jan met Damned and Dity ( Delta blues), café Queens met Sweet Mary Jane (rock/blues), café ´t Kroegje met Arjan van Bommel (Nederlandstalige blues), Fletcher hotelbar met Blueprint (Delta Blues) en café La Strada met Slapback Johnny (rock and roll ).

In Limmen: café De Lantaarn Dynaflows Ft Litte Steven and fat Harry (rythm blues), de Burgerij met Rude Ruby and the gentle Giants (rockabilly) en restaurant-bar bij Lotje met Hans laduc (blues/country). Kijk voor informatie op Facebook Horeca live Heiloo en Limmen of check de bands op youtube.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant