Succesvolle HSVeiling

  Sport

HEILOO - Op 1 augustsus was het dan eindelijk zover, een van de laatste kavels van de succesvolle HSVeiling werd verzilverd door wederom iemand die HSV een zeer warm hart toedraagt namelijk Frank de Waard.

Frank had geboden op een rondje golf met de oud profvoetballers van AZ Henk van Rijnsoever en David Loggie. Niet geheel toevallig is David Loggie na zijn voetbalcarriere golfpro geworden en geeft hij al ruim twintig jaar les op diverse golfclubs. Daarnaast speelt hijzelf ook nog HCP 0 wat betekent dat hij een fantastische speler is. Beiden zijn ze ook nog bloedfanatiek en hebben ze een hekel aan verliezen dus het werd niet zomaar een rondje. Het Regthuys was de baan waar gespeeld werd en de baan lag er prachtig bij. Ook de omstandigheden waren aangenaam, niet te warm en een klein beetje regen maar dat was geen reden tot slechte scores. Na negen holes gespeeld te hebben was het tijd om in het gezellige clubhuis wat te gaan drinken. David had nog een aantal tips voor Frank en de schrijver van dit stukje. Hele simpele kleine dingen die we moesten veranderen en we kwamen beiden tot de conclusie dat we het resultaat er al van zagen gedurende het rondje zelf. En dan nog de verhalen van Henk eromheen over zijn geliefde AZ dus we mogen zeggen dat we een mooie ochtend hebben gehad.

Namens HSV willen we Henk en David hartelijk bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt, het blijft altijd mooi om te zien dat mensen nog altijd begaan zijn met een amateur sport vereniging zoals deze prachtige rood gele club.

Meer berichten