Foto: Fred Stevenson
Heiloo

Veel geslaagden bij bandexamens Dojo 't Loo

  Sport

HEILOO - Zondag 28 januari was het voor de judoka's van Dojo 't Loo weer tijd voor de bandexamens. Vanwege het grote aantal kandidaten was de groep in tweeën gesplitst.
 

In het eerste deel kwamen de judoka's in actie die examen mochten doen voor hun oranje band. De afgelopen tijd was er extra getraind om vandaag een mooi examen te kunnen laten zien aan de trainers, maar ook aan de ouders en grootouders die in grote getale waren gekomen. Uiteraard speelde hier en daar de spanning een rol, maar al met al lieten alle kandidaten een keurig examen zien. Na afloop volgde dan ook het goede nieuws dat iedereen was geslaagd. Roan Krom, Wobbe Kruize, Jesse Molen, Sofie Oosterink, Luuk van Waggendorff van Ryn, Adam Bakker, Lucas Haasnoot, Sam Nijbacker, Pablo van Ginkel, Michelle Otto, May Witjes, Fabian van Brucheme en Maarten Roubos mochten aan het eind dan ook trots hun nieuwe oranje band omknopen.

In het tweede deel waren de andere kleuren (geel, groen, blauw en bruin) aan de beurt. In deze groep deden ook twee judoka's mee uit de enthousiaste groep van het G-judo. Robin van Putten en Mariama Keita mochten meedoen voor hun gele band. Voor deze jongedames was het natuurlijk extra spannend, maar het ging ze uitstekend af. Na afloop van hun examen lieten ze zelfs nog zien dat ze zelfs juf Ingrid konden werpen. Verder haalden Leon Vader, Sander Bos, Xavi van der Velden, Nova Bo Schoonhoven, Bastiaan Elzenga, Sam van der Veek, Tijn Vader, Daan van Waggendorff van Ryn en Chris Kraakman hun gele band. Bjorn Krom en Lex Gast mochten na afloop welverdiend een groene band omknopen. Hu An Tan gaat voortaan met een blauwe band de judomat op en Jonne Coolegem was deze keer de enige die examen deed voor zijn bruine band. Dat is de laatste stap voor de zwarte band. De foto's staan uiteraard weer in het fotoalbum op www.dojotloo.nl.

Meer berichten