V.l.n.r: Annemiek van de Vliet, directeur van De Duif met Saskia (Forza4Torre), Finn, Lisa, Eef, AnoukBekkers (Forza4Torre) en Tijn.
V.l.n.r: Annemiek van de Vliet, directeur van De Duif met Saskia (Forza4Torre), Finn, Lisa, Eef, AnoukBekkers (Forza4Torre) en Tijn. (Foto: aangeleverd)

€ 3500 van CBS de Duif voor Forza4Torre

  Human Interest

HEILOO - Op vrijdag 21 juni reikten Eef, Tijn, Lisa en Finn een cheque uit van € 3.500,- aan stichting Forza4Torre.

Dit enorme bedrag hebben alle leerlingen van CBS de Duif opgehaald tijdens een sponsorloop op 15 mei 2019. Tijdens een obstacle-run in het Indianendorp aan de Zeeweg en een kleuter-obstacle-run op het schoolplein hebben de leerlingen zoveel mogelijk rondjes gelopen. Honderden sponsoren hebben een bedrag per rondje gedoneerd voor het goede doel. Vrijdag kwam Anouk Bekkers, moeder van Torre de cheque in ontvangst nemen. Zij was overrompeld door het enorme bedrag dat de leerlingen bij elkaar hebben gebracht. Stichting Forza4Torre is vernoemd naar Torre Bekkers, die aan een ernstige vorm van energiestofwisselingsziekte lijdt. Een ziekte waar tot op de dag van vandaag geen medicijn voor bestaat. De directe familie van Torre heeft de stichting opgericht om geld te genereren voor geneesmiddelonderzoek.

Meer berichten