Medewerkers Maureen, Simon, Carolien en Jacco van Natuurbegraafplaats Geestmerloo waarvoor Jose Glas de bedrijfskleding mocht verzorgen.
Medewerkers Maureen, Simon, Carolien en Jacco van Natuurbegraafplaats Geestmerloo waarvoor Jose Glas de bedrijfskleding mocht verzorgen. Foto: Glas Corporate Design in Fashion/Michelle

Jose Glas wint Dutch Funeral Award

Algemeen

HEILOO - Ook in 2020 zijn er weer per categorie prijzen uitgereikt aan de meest innovatieve bedrijven binnen de uitvaart- en rouwbranche. Per categorie zijn er steeds drie bedrijven genomineerd die hun product of dienst persoonlijk mochten presenteren aan een jury. De jury heeft uiteindelijk per categorie de winnaar uitgekozen.

Jose Glas Corporate Fashion maakt al twintig jaar bedrijfskleding voor de hospitality branche.

“Het laatste jaar hebben wij met het team flink moeten omdenken en nieuwe doelgroepen benaderd. Zo zijn we kleding voor de uitvaartbranche gaan ontwerpen en produceren. Tevens maken we allerlei soorten rouwtextiel van wades tot kistrokken.

"Dat wij een Funeral Award hebben gewonnen in de categorie aanstormend talent is voor ons een kroon op ons werk en een aanmoediging dat we op de goede weg zitten,” aldus Jose Glas eigenaresse van Glas Corporate Fashion in het Willibrordus Business Centrum.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant