Vandaag 26 september is het nationale Burendag. Ook dit jaar laat GGZ Noord-Holland-Noord de buren graag kennismaken met medewerkers en cliënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) in Heiloo.
Vandaag 26 september is het nationale Burendag. Ook dit jaar laat GGZ Noord-Holland-Noord de buren graag kennismaken met medewerkers en cliënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) in Heiloo. Foto: Aangeleverde foto.

GGZ Noord-Holland-Noord opent online haar deuren voor Burendag

26 sep, 10:40 Algemeen

HEILOO - Vandaag 26 september is het nationale Burendag. Ook dit jaar laat GGZ Noord-Holland-Noord de buren graag kennismaken met medewerkers en cliënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) in Heiloo.

De rondleiding op de FPA was in 2019 een groot succes. Dit jaar is Burendag vanwege COVID-19 wel net iets anders. GGZ NHN viert het op een veilige manier, en geven buurtbewoners graag een digitaal kijkje!

Wat staat er op het programma:

·        Deze week waren medewerkers van GGZ NHN aanwezig op de Markt ’t Loo. Bezoekers ontvingen van een heerlijk zakje koekjes gebakken door Keuken met Karakter, onderdeel van GGZ NHN. 

·        Buurtbewoners kunnen een kijkje achter de schermen nemen middels de videorondleiding op de forensisch psychiatrische afdeling ‘De Hooge Venne’ op Landgoed Willibrordus

·        Lees de verhalen van medewerkers waarin zij vertellen over het werken in de forensische zorg

·        Medewerkers Lotte en Cynthia beantwoorden vragen van volgers op Instagram TV op het Instagram account van GGZ NHN 

Bekijk de video en verhalen hier: www.ggz-nhn.nl/burendag

GGZ NHN hoopt bij de volgende Burendag alle buurtbewoners weer gewoon live te kunnen ontmoeten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief