Classic Meets Jazz, de schoonheid van klassiek en ‘happy’ jazz.
Classic Meets Jazz, de schoonheid van klassiek en ‘happy’ jazz. (Foto: aangeleverd)

Classic Meets Jazz in Cultuurkoepel

HEILOO - Na het grote succes van Classic Meets Jazz 2019 zijn de verwachtingen hoog voor Classic Meets Jazz 2020. Het muzikale concept belooft namelijk veel goeds! 

Tijdens deze tweede editie staat de muziek van W.A. Mozart en Duke Ellington centraal. Producer Erik Nap, die wederom borg staat voor de hoge kwaliteit van zowel de inhoud als de uitvoering, zegt gekscherend: "Je zou dit concert ook AMADEUS MEETS THE DUKE kunnen noemen"! Evenals op 6 oktober jl. is pianist Maarten den Hengst weer van de partij, die samen met internationaal viooltalent Floor Le Coultre de mooiste sonates van Mozart ten gehore gaat brengen evenals publiekslieveling en vocaliste Deborah Carter. Zij staat bekend om haar grote voorliefde voor Ellington-muziek en wordt op de piano begeleid door Lex Jasper, op de contrabas door Edwin Corzilius en op de drums door Frits Landesbergen. David Lukacs (saxofoon/klarinet) kennen we van de Dutch Swing College Band en treedt op als speciale gast. Een even verrassend als oorstrelend muziekfeest, dat verrukkelijk swingt en een garantie is voor een bijzondere middag in de Koepel!

Zondag 27 september a.s. om 12.00 en 15.00 uur in de Cultuurkoepel Heiloo. Kaarten à € 17,50 zijn uitsluitend vooraf en online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!