Hoogstaand en uniek theater in Heiloo

HEILOO - In de piste van de Koepel brachten The Ashton Brothers hun beste nummers en schroomden niet om letterlijk de orkestleden van Caecilia tot grote hoogte te laten stijgen. Caecilia schoolde zich vandaag tot een onversneden circusorkest. Terwijl sommige Heilooënaren zich de longen uit hun lijf aan het rennen waren tijdens de Marathon van Egmond, genoten velen van een prachtige voorstelling in de Cultuurkoepel in Heiloo. 

"Fantastisch," "spectaculair" en "waanzinnig", waren diverse reacties uit het publiek. De Cultuurkoepel werd speciaal voor de voorstelling van The Ashton Brothers en Caecilia omgebouwd tot een heus circustheater waar koninklijk theater Carré nog een puntje aan kon zuigen. Het decor was dan ook waanzinnig en het was duidelijk te zien dat er veel werk aan is geweest. Met het bijzondere concept, het unieke en hoogstaande theater met daarbij het waanzinnige decor, verliet iedereen dolblij de zaal. En zoals beloofd: geen zintuig bleef onaangeroerd, geen buikspier bleef onbelachen en geen voet ging op de vloer.

Wat extra leuk was voor de Heilooërs, was dat twee van de leden van de Ashton Brothers, Timo Bakker en Friso van Vemde Oudejans, uit Heiloo komen. Om extra trots op te zijn!

Meer berichten