Vader Hilmja Sisanovic mag het lint tijdens de opening doorknippen.
Vlnr. Chris Asma, Hilmja Sisanovic, Hadis Sisanovic en Nikki Schouten.
Vader Hilmja Sisanovic mag het lint tijdens de opening doorknippen. Vlnr. Chris Asma, Hilmja Sisanovic, Hadis Sisanovic en Nikki Schouten. (Foto: STiP Fotografie)

Kapper Haki vestigt zich bij Bolten De Woonversierder

HEILOO - Zaterdag werd een nieuwe kapsalon geopend. Vanwege het tragische ziekbed van T. Beentjes ging Chris Asma (Bolten De Woonversierder) op zoek naar een nieuwe kapper voor in zijn zaak aan de Westerweg.

Deze nieuwe kapper vond hij in de persoon van Hadis Sisanovic, bekent als Kapper Haki. Hadis was al gevestigd in Heiloo. Eerst als huis-aan-huiskapper en later was zijn bedrijf gevestigd bij hem thuis. Nu vriendin Nikki bij hem woont is dit geen ideale situatie. Hadis was dan ook blij met de vraag van Chris Asma om zich bij hem in de zaak te vestigen. Het is een prachtige zaak geworden. Alles is volledig getransformeerd tot een stoere mannelijke stijlvolle kapperszaak.

Hadis werkt op afspraak en knipt alleen heren, van jong tot oud. Zijn oudste klant is 94 jaar. Heren kunnen ook voor baardverzorging bij Kapper Haki terecht.

Kapper Haki is gevestigd aan de Westerweg 259, telefoon: 06-12551854. De openingstijden (alleen op afspraak) zijn dinsdag/woensdag en vrijdag van 9.00-18.00 uur en op donderdag en zaterdag van 9.00-15.00 uur.

Tekst: Yvonne van Stiphout 

Meer berichten