Dick Tromp, Kennemer Wonen (links) en Cor Tervoort, Tervoort Egmond (rechts). Op de achtergrond het pand dat volledig wordt verduurzaamd.
Dick Tromp, Kennemer Wonen (links) en Cor Tervoort, Tervoort Egmond (rechts). Op de achtergrond het pand dat volledig wordt verduurzaamd. Foto: aangeleverd.

Werkzaamheden duurzaam kantoor Kennemer Wonen gestart

Algemeen

HEILOO - Het pand aan de Schuine Hondsbosschelaan wordt volledig gerenoveerd tot een energieneutraal kantoor.

De komende maanden zet bouwbedrijf Tervoort uit Egmond aan den Hoef zich in om het pand aan de Schuine Hondsbosschelaan 45 in het voorjaar van 2019 volledig energieneutraal op te leveren. Het pand in Heiloo is eigendom van Kennemer Wonen en bevindt zich midden in het werkgebied. Kennemer Wonen gaat het energieneutrale kantoor betrekken, samen met het Landschap Noord-Holland. Kennemer Wonen huurt momenteel nog een pand aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. Dick Tromp, directeur-bestuurder van Kennemer Wonen: "Het is vrij uniek dat een bestaand pand als dit, volledig wordt verduurzaamd tot een energieneutraal kantoor. Wij zijn blij met de samenwerking met bouwbedrijf Tervoort, die dit uitdagende project met ons aangaat, met als doel dit te realiseren voor eind april 2019. Dan verhuizen wij van Alkmaar naar Heiloo."

Cor Tervoort, directeur Tervoort Egmond: "Inmiddels zijn we een kleine maand bezig met de werkzaamheden en is nagenoeg al het sloopwerk gedaan, maar vooral zijn achter de schermen met alle partners de voorbereidingen getroffen voor het vervolg. Na renovatie is de regio een aansprekend duurzaam kantoorpand rijker! Wij realiseren graag dit mooie project, waarbij wij ons herkennen in de duurzaamheidsambities van Kennemer Wonen. In 2016 hebben wij ook ons eigen kantoor voorzien van zonnepanelen, is in 2017 een warmtepomp geplaatst en is ons volledige bedrijfspand voorzien van energiezuinige LED-verlichting."

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant