Afbeelding
Foto: aangeleverd.

Toon Hollanders in museumhoeve Overslot

3 jun, 12:00 Algemeen Egmond aan den Hoef

Aan de vooravond van een reis naar Austin Texas, treedt Toon Hollanders samen met Hans de Jong op zondag 10 juni in museumhoeve overslot op. Toon is een veteraan op de Noord Hollandse podia, bekend geworden met Pee Wee and The Specials waarmee hij o.a. op Pink Pop speelde.

Toon Hollanders speelt een repertoire van mooie country songs beladen met liefdesverdriet, nostalgie en toch ook vreugde. Hans de Jong, die Toon op deze speciale middag begeleidt, heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij speelde met Kaz Lux en Herman Brood.

Zaterdag 9 juni spelen de Troubabroers op in Overslot tijden de Huys en Hoftour.

Museumhoeve Overslot, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is een oude hoeve met een wonderbaarlijke akoestiek, waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van bijzondere concerten, een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden.

Deze schatkamer in het historische hart van Egmond is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op iedere zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 live muziek. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld!.......kom op tijd, vol=vol!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief