Afbeelding

Groensafari's Landgoed Willibrordus

Algemeen Heiloo

Op 17, 18 en 19 maart starten de groensafari's op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Tijdens deze rondleidingen over het terrein van GGZ NHN denken de deelnemers mee over de groene inrichting van het Landgoed. Zijn er ideeën voor een natuurpad, fruitbomen, fleurige ommetjes, een stilte- en meditatieplek of een pluktuin? Is er belangstelling voor activiteiten als gezamenlijk tuinieren, natuurwandelen, meditatie en yoga in de natuur of een buurtpicknick?
De groensafari's worden georganiseerd in het kader van het project Een Groene Brug. Het doel van het project is het verbinden van het landgoed Willibrordus met haar omgeving. Groen vormt daarmee de brug naar verbinding, vandaar de naam: Een Groene Brug.


Binnen het project Een Groene Brug, wordt het landgoed Willibrordus stapje voor stapje verder verfraaid. De komende jaren (2016 t/m 2019) zijn er veel mogelijkheden om mee te denken en mee te doen. De groensafari's vormen het startpunt van de inventarisatie van ideeën en wensen . Mensen die op het landgoed wonen of werken, de bedrijven er omheen, buurtbewoners, en speciaal ook oudere bewoners worden hiervoor van harte uitgenodigd. Het project is een samenwerkingsverband tussen GGZ NHN, Stichting De Buitenkans, IVN, Vereniging Groei en Bloei en Zorgvilla Craenenbroeck en wordt mede gefinancierd door het Oranje Fonds.
De groensafari's beginnen in Theeschenkerij de Trog met een kopje koffie of thee.. Daar krijgen de deelnemers meer te horen over de plannen. Vervolgens start de wandeling over het Landgoed die ongeveer een uur duurt .
Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de volgende groensafari's:

17 maart 13.15 uur – 14.45 uur?

18 maart 09.30 uur – 11.00 uur?

19 maart 13.30 uur – 15.00 uur?

Startpunt: Theeschenkerij De Trog, Bullaan 4 Heiloo

Van te voren aanmelden bij Mercedes Docter: benzdocter@hotmail.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant