Indy Klamer haalt alles uit de kast om de nederlaag te voorkomen

Kawin te sterk voor HZV 1

Algemeen

HEILOO - Op voorhand wist HZV dat het tegen de koploper Kawin een moeilijke pot zou worden qua winstpunten. Door maar liefst zeven afmeldingen begon het team van Coach Klamer met slechts twee wissels.

De wedstrijd was nog geen minuut oud of de bal lag al in het net achter de verbouwereerde keeper Indy Klamer; 0-1. Gaande de wedstrijd kwam HZV beter in het spel, mede doordat er beter verdedigd werd rondom de cirkel. De eerste kans kwam dan ook van Mitta Zwart, die rakelings voorlangs schoot. Dit gaf de burger moed en Steef Kaandorp trof met een droge knal het vijandelijke doel; 1-1. In een wisselend tempo ging het spel op en neer waarbij Kawin technisch beter voor de dag kwam, wat al snel resulteerde in twee goals binnen twee minuten tijd 1-3.

Het overbekende smartiesbord van Coach Klamer moest de tuisploeg moed en vertrouwen geven. HZV speelde met meer druk naar voren en nam hierbij ook risico. Dit speelde onze tegenstander professioneel uit en in een mum van tijd liep men uit naar 2-7. De tweede goal werd gescoord door Sven, na een mooie combinatie door het midden van onze gastspeler Duc. Voor HZV was in deze wedstrijd geen eer te behalen, echter op Vrijdag 10 april om 20.55 uur speelt de formatie tegen de directe concurrent Golden Stars voor lijfsbehoud in de topklasse.