Afbeelding

Timmerdorp Heiloo 2015 heeft hout nodig

Algemeen

HEILOO - Ieder jaar organiseert Timmerdorp Heiloo een timmerfeest voor 650 kinderen in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar van 11 tot en met 14 augustus.

Uiteraard is voor dit evenement veel hout nodig; en vooral veel pallets. Tot afgelopen jaar kon dit voor een groot deel verzorgd worden door GP Groot. Helaas is aangegeven dat dit vanaf dit jaar niet meer lukt en zal de organisatie van Timmerdorp Heiloo zelf voor hout moeten zorgen. Iedere eerste zaterdag van de maand gaat men daarom pallets inzamelen. Daarvoor mogen zij gebruik maken van de oude gemeentestort aan de Kanaalweg.

Dus heeft u wat straatwerk gedaan en staat er nog een pallet? Breng hem naar de gemeentestort. Ook bedrijven worden van harte uitgenodigd te helpen om genoeg pallets te verzamelen. Ter indicatie: er zijn er zo'n 3000 nodig. De eerste keer zal zijn op 4 april. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Er zullen bordjes langs de Kanaalweg staan zodat we goed te vinden zijn. Vragen: timmerdorphout@gmail.com of tel. 06-43215057.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief