Monique.
Monique. Foto: aangeleverd

Bedrijf Belicht: Return to Earth, ontdek wie je eigenlijk bent

Zakelijk Bedrijf Belicht

Return to Earth
Oosterzijweg 8
1906 AX Limmen
Telefoon 06-31946675
E-mail info@returntoearth.nl
website https://www.returntoearth.nl

Monique, een warme, levendige en inspirerende jongedame, zij wordt ook wel creatieve vlinder genoemd, heeft onlangs haar levenswerk gelanceerd, Return to Earth, een platform waarbij muziek, entertainment en mindfulness samenkomen.

Liefde en Verbinding
Monique deelt vol passie haar verhaal. “Ik ben tegen verschillende blokkades aangelopen in mijn leven. Onveilige jeugd, traumatische ervaringen, opgegroeid in internaten en in de hulpverlening. Mijn leven nam een drastische wending toen ik creativiteit ontdekte in de muziek, retraites begon te volgen en mij ging verdiepen in mindfulness. Gedurende dit proces kwam ik erachter dat ik mezelf identificeerde met mijn gedrag en dat mijn gedrag niet is wie ik ben. Toen ik in aanraking kwam met persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat we in essentie allemaal hetzelfde zijn. De dingen die we meemaken zijn anders, maar de emoties die we ervaren zijn vaak hetzelfde. In onze kern kunnen we elkaar (h)erkennen en met elkaar verbinden. Door onze verhalen te delen kunnen we helen en elkaar inspireren en manifesteren, dat kan je leren. Als ik het kan, kan jij het ook! Vanuit deze intentie heb ik een concept ontwikkeld om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Ontdek wie je eigenlijk bent, doe wat je leuk vindt, waar je blij van wordt, jezelf en anderen beter leren kennen, een andere mindset creëren, daar draait het om bij Return to Earth. Door de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen en terug te gaan naar de basis komen we dichter bij onze authentieke kern en dat genereert duurzaam geluk.”

Monique heeft ter ondersteuning van haar visie een krachtige slogan: “Ben je klaar voor een verbinding die verdergaat dan je 5G-netwerk?”

Voor iedereen
Monique gelooft niet in het in hokjes plaatsen van mensen, iedereen is welkom. Wil je ontdekken wat persoonlijke en spirituele ontwikkeling is? Je kan van alles proberen en ontdekken wat bij je past. “Wij doen dit op een luchtige en down-to-earth manier, waarbij we ook stilstaan bij het behoud van Moeder Aarde voor komende generaties”, zo voegt Monique toe.

Maak kennis met Return to Earth
Op zondag 22 september kan je alle kanten op met verschillende workshops, activiteiten en live muziek. Het biedt een scala aan mogelijkheden om de kracht van bewustzijn te ervaren, verbondenheid en plezier te ontdekken. Denk daarbij aan NLP inspiratiesessies, maar ook ademhalingstechnieken, koude training, massage/reiki, lezingen en zelfs een percussieworkshop. Alle informatie is te vinden op de website & socials.

Sponsorpakketten
Om de missie van Return to Earth te steunen en als bedrijf je eigen producten of diensten te promoten en als sponsor vermeld te worden zijn er mogelijkheden om elkaar te ondersteunen in het ondernemerschap. “Wil je als bedrijf bijdragen dan kom ik graag met je in contact. Wil je meer weten wat Return to Earth voor jou kan betekenen? Kom gezellig langs of neem contact op om dat samen met ons te ontdekken”, zo sluit Monique haar inspirerende betoog af.

Afbeelding
Meet, Greet & Match: VIP Heiloo gaat iets nieuws doen Nieuws 6 uur geleden
Een van de leden in actie.
Dubbele overwinning voor Double Stars Heiloo's aspiranten U15 Nieuws 9 uur geleden
Het blije team.
HSV1 kroont zich tot kampioen van de zondag 2e klasse A na glorieuze overwinning Nieuws 11 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant