Dirk Kaan (l) in gesprek met Laura van Houten, Sanne Smak en Denise Otto van de jongerenraad.
Dirk Kaan (l) in gesprek met Laura van Houten, Sanne Smak en Denise Otto van de jongerenraad. Foto: aangeleverd

Jongerenraad Uitkijkpodcast: In gesprek met Jongerenraad Heiloo

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk samen met hoofdredacteur Linda van Rozendaal met Laura van Houten, Sanne Smak en Denise Otto van de Jongerenraad Heiloo. 

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. In het gesprek vertelt Mart Brouwer de Koning onder andere wat hij als jongen mee heeft gekregen van de functie die het WBC in die tijd nog had. Ook maakt hij duidelijk dat hij niet voor zichzelf in de politiek zit, maar juist voor de burgers die zelf misschien niet de juiste wegen weten te bewandelen. 

Luister deze Uitkijkpodcast via deze link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant