Dirk Kaan in gesprek met Mieke Beemster van Heiloo Lokaal.
Dirk Kaan in gesprek met Mieke Beemster van Heiloo Lokaal. Foto: aangeleverd

Heiloo Lokaal Uitkijkpodcast: In gesprek met Mieke Beemsterboer (Heiloo Lokaal)

uitkijkpodcast

HEILOO - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ging Dirk Kaan voor de Uitkijkpodcast in gesprek met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de politieke partijen in Heiloo. Dit keer spreekt Dirk met Mieke Beemsterboer, lijsttrekker van Heiloo Lokaal.

De podcast werd opgenomen in het kantoor van Uitkijkpost Media bv in het Willibrordus Business Centrum (WBC)in Heiloo. In het gesprek wordt wel duidelijk dat Mieke haar sporen heeft verdiend bij de vrijwillige brandweer. Kort en bondig gaat zij met Dirk in gesprek. Leuk om te weten is dat Mieke vrijwilliger van het eerste uur was bij het populaire festival Ypestock. En mocht er dit jaar een Ypestock 2.0 georganiseerd worden, steekt zij graag de handen uit de mouwen. 

Via de volgende link, hoor je wat Mieke nog meer te vertellen heeft. Over zichzelf, maar uiteraard ook over Heiloo Lokaal. Luister via deze link: 

Deze Uitkijkpodcast maakt deel uit van een serie podcasts die Uitkijkpost Media bv heeft opgenomen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022. In deze serie podcasts maak je kennis met de fractievoorzitter en of lijsttrekker van de verschillende politieke partijen in Heiloo. Wie zijn zij, wat weten zij nog van het Heiloo van vroeger en wat maakt Heiloo voor hen bijzonder? Uiteraard komt ook de politiek aan bod.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant