Het team van HSV 1
Het team van HSV 1 (Foto: aangeleverd)

Remise HSV 1 – sv Spartanen 1

  Sport

HEILOO - HSV 1 speelde zondag tegen sv Spartanen 1 uit Wognum. Door een beter doelsaldo stonden de Spartanen bovenaan.

De 1e helft kenmerkte zich door veel middenveldspel, waarbij beide keepers nauwelijks op de proef werden gesteld, waardoor de rust met 0 – 0 inging. Na de rust een toch beter Spartanen en in de 56e minuut moest Indy Klamer handelend optreden na een omhaal vanaf 6 meter voor zijn doel. Dit deed hij met verve, maar in de 63e minuut moest hij het antwoord schuldig blijven op een onverwachte schuiver, die hij te laat in de gaten had: 0 – 1.

Hierna nam HSV toch meer het heft in handen en in de 69e minuut schoot Jelle Stam de bal, beschikbaar gesteld door de Vishandel Volendam uit 't Loo, na een scrimmage hard in. De bal werd geblokt, maar Jelle kreeg de bal opnieuw en schoot deze nu hoog in 't dak: 1 – 1. HSV bleef iets sterker en na een aanval over vier schijven schoot Jelle in, maar hij raakte de bal niet goed en schoot naast. Dit was in minuut 72. Een 10-tal minuten later gaf Mats de Zeeuw een goede voorzet, maar Jelle en de keeper van Spartanen belandden in het doel; de bal ging voorlangs. De laatste kans was voor Dillen Meijer. Op de achterlijn veroverde Lars de Vré na goed doorzetten de bal en schoot deze hard en laag voor het doel langs, maar Dillen miste net.

Nadat Steef Kaandorp tot Man of The Match was uitgeroepen, floot scheidsrechter Onno Jans uit Petten, op de (elektrische) fiets naar Heiloo gekomen, af. Omdat Kolping Boys won staan zij nu alleen bovenaan met voor HSV een gedeelde 2e plaats.

Op de website van HSV vindt u ook het beeldverslag van Paul Stam: https://www.vvhsv.nl/remise-hsv-1-sv-spartanen-1/

Volgende week speelt HSV 1 uit tegen KFC.

Het 2e team van HSV haalde fors uit tegen WSV '30 2. Het werd na een 2 – 1 ruststand uiteindelijk 10 – 1.

De Foresters 1 speelde uit met 2-2 gelijk tegen vv Schoten 1 en mag komende zondag thuis tegen ZAP 1 aantreden, dat 1 plekje boven hen te vinden is op de ranglijst.

Meer berichten