Foto: aangeleverd
Foto: aangeleverd

Open dag Manege De Hoef op 17 september

Sport Egmond aan den Hoef

Egmond aan den Hoef - Op zondag 17 september organiseert Manege de Hoef een open dag om iedereen kennis te laten maken met het bedrijf en de paardensport. Al sinds de jaren 60 worden er lessen gegeven in dressuur en springen. Er is in de loop der jaren een hoop veranderd en de manege is flink uitgebreid. Ieder weekeinde worden er duin- en strandritten georganiseerd.

Op de open dag kunnen kinderen gratis ponyrijden, een leuke en laagdrempelige manier om het paardrijden te ervaren. In de stallen kunnen kinderen meedoen met 'Pimp je pony' en in de kantine gaan we een paardentaart maken en hoefijzers versieren. Op deze dag laat de manege diverse takken van de paardensport zien, zo komen zowel dressuur als springen aan bod.

Uiteraard is er ook ruimte voor het knuffelen en verzorgen van de pony's en mag iedereen die dat wil daarbij helpen. In de kleine binnenmanege is de hele dag een markt met tweedehands en nieuwe spulletjes. Heb je iets te verkopen? Aanmelden voor de markt kan bij puck@manegedehoef.nl.

De manege is zondag open van 12:00 tot 17:00 uur en de entree is gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief