Heiloo

Zaterdag spectaculaire start Nationale Sportweek Heiloo

  Sport

HEILOO - Wethouder Rob Opdam opent zaterdag 9 september om 09.00 uur op spectaculaire wijze de Nationale Sportweek Heiloo in zwembad Het Baafje. 

Acht leden van capoeira vereniging Batuque Capoeira Holland en hun Braziliaanse meester gaan de sportweek met een bijzondere show aftrappen. Van 09.00 tot 09.30 uur tonen deze sporters hun kunsten. Na de openingshandeling kunnen inwoners van Heiloo van 10.00 tot 13.00 uur op het terrein van zwembad Het Baafje gratis verschillende clinics volgen. Ook is het mogelijk vrijblijvend te proberen op een SUPboard te paddelen. Batuque Capoeira Holland, Dorssports, Move2Yoga, Mom in Balance en zwemvereniging de Spetters verzorgen de clinics.

Start Junior Food Festival
Vervolgens start vanaf 12.00 uur het Junior Food Festival, georganiseerd door Jongerenwerk Heiloo. Ook dit festival vindt plaats op het terrein van Het Baafje. Tieners uit Heiloo en omgeving kunnen tijdens het festival lekker chillen in de lounge-hoek en genieten van bijvoorbeeld een hotdog of een suikerspin of een frisse duik in het zwembad tussendoor. Er staan verschillende  kraampjes met eten en drinken op het terrein en de ijssalon is ook geopend.

Tijdens de Nationale Sportweek In Heiloo - van 9 tot en met 17 september - openen verschillende verenigingen hun deuren en werken zij samen met de buurtsportcoach. Inwoners van Heiloo kunnen dan op verschillende locaties gratis kennismaken met de meest uiteenlopende sporten en meedoen aan verschillende activiteiten. De sportweek valt samen met het begin van het nieuwe sportseizoen en is in Nederland een initiatief van NOC NSF.

Meer informatie en aanmelden voor de sportweek
Uitgebreide informatie over de activiteiten tijdens de Nationale Sportweek Heiloo kunt u lezen in deze Uitkijkpost. Voor meer informatie en/of aanmelden, zie www.nationalesportweek.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>