Fred Dellemijn (l), Wethouder gemeente Heiloo en Theo van Velzen, eigenaar Theo van Velzen storage tijdens ondertekening koopovereenkomst.
Fred Dellemijn (l), Wethouder gemeente Heiloo en Theo van Velzen, eigenaar Theo van Velzen storage tijdens ondertekening koopovereenkomst. (Foto: aangeleverd)

Een van de laatste kavels verkocht fase A Boekelermeer Heiloo

  Politiek

HEILOO - Op woensdag 13 maart is de koopovereenkomst getekend voor een kavel op De Boekelermeer in Heiloo. Theo van Velzen storage ondertekende de overeenkomst met de gemeente voor een kavel van 4.000 m2 voor de bouw van een gezamenlijk bedrijfsgebouw met Chromefa uit Weesp. Naar verwachting is de bouw eind 2019 gereed.

Wethouder Fred Dellemijn van de gemeente Heiloo en ondernemer Theo van Velzen van Theo van Velzen storage tekenden woensdag 13 maart de officiële documenten. Het gebouw gaat zich vestigen aan de Droogmakerij. Dit is een van de laatste kavels van Fase A Boekelermeer Heiloo.

Gezamenlijk bedrijfsgebouw
De kavel biedt onder andere de ruimte aan een ondernemer uit Weesp, Chromefa, gespecialiseerd in het galvaniseren van diverse producten. Chromefa verhuist naar De Boekelermeer vanwege de ligging en de bereikbaarheid van het bedrijventerrein.

De bouw zal op korte termijn starten. Naar verwachting is de bouw eind 2019 gereed.

Boekelermeerwaarde
Bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo is een duurzaam bedrijventerrein met ruime vestigingsmogelijkheden. Bedrijven creëren er een eigen pand op maat, mede door de mogelijkheid van flexibele kavelgrootte. Er is voldoende groen en het terrein is ruim opgezet. Doordat het zo groen is, is het een inspirerende en gewilde plek om te ondernemen.

Meer berichten